Over


Even voorstellen:

Paula & Harry zijn een enthousiast stel met veel passie voor het grafische vak. Zij zijn jaren geleden in de grafische industrie begonnen en geboeid geraakt door letterpress. Paula heeft jarenlang de nabewerking van drukwerk met de meest uitlopende orders verzorgd. Hierbij vond zij in letterpress een mooie uitdaging. Harry is mechanisch monteur en ontdekte hierdoor de vele mogelijkheden van de Heidelberger degel, in het bijzonder letterpress. Door zijn interesse heeft hij als een van de laatste monteurs nog een echte opleiding in deze machines gehad en mag hierdoor graag met deze machines werken.

Om letterpress tot een succes te maken hebben zij jaren geleden een Heidelberger degel op de kop getikt, waar al de mooiste orders op gemaakt zijn. Het is prachtig om zo’n machine te horen draaien en te zien bewegen. Wat deze machine alleen nodig heeft is op zijn tijd olie en liefde.

Zoals Paula & Harry zelf zeggen:

 

“Wat vooral bij ons belangrijk is dat de klant een goed gevoel heeft en wij een product kunnen afleveren waar we volkomen achter staan.”

 

Letterpressen is ambachtelijk en daardoor tijdrovend. Het resultaat is wel dat u iets bijzonders heeft. Het geeft een blijvende indruk en uw klant of u zelf zal velen malen over het papier vegen om het te voelen en zo onthouden wat er op staat.


 

 

 

 

| LetterPressEnzo | contact|at|letterpressenzo.nl |

Copyright © 2014. All Rights Reserved.